ОСТАННІ НОВИНИ

На Харківщині знайшли ще два тіла закатованих

Анастасія Диняк

|

На деокупованій Харківщині знайшли трупи двох місцевих мешканців, яких закатували російські окупанти. Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора України.

Так, у четвер, 6 жовтня, у цеху з виготовлення цегли у звільненому від росіян селищі Куп’янськ-Вузловий правоохоронці знайшли тіла двох чоловіків. Вони були зв’язані, а на тілах залишилися сліди катувань.

Зокрема в одного загиблого виявили синці на шиї та грудній клітині, у іншого – кульове поранення у груди та пахову зону, а також рану на голові.

За даним фактом розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством) ККУ.

Нагадаємо, раніше на території бази відпочинку «Світло шахтаря» у селі Новоплатонівка Борівської ОТГ знайшли тіла двох закатованих цивільних віком приблизно 30-35 років. Тіла загиблих знайдено у ямі глибиною чотири метри. Чоловіки були скріплені кайданками за руки.

Окрім того, поліцейські знайшли катівню, яку російські окупанти облаштували у райвідділі поліції у Великому Бурлуці на Харківщині.

Зазначимо, що днем раніше катівню знайшли у звільненому селі Піски-Радьківські на Харківщині. Росіяни утримували місцевих мешканців у нелюдських умовах в підвалі. Людей залякували, били та знущалися над ними.

Раніше на Харківщині знайшли приміщення, у якому російські окупанти катували місцевих мешканців за відмову співпрацювати з ними.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *