ОСТАННІ НОВИНИ

Затримано вбивцю поліцейської у Чернівцях: він знову відстрілювався. Оновлено

Наталя Дуляба

|

5 жовтня правоохоронці спіймали чоловіка, який днями вбив 22-річну патрульну у Чернівцях, а її колегу поранив. Під час затримання зловмисник чинив спротив і відкрив вогонь по поліцейських. Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції України.

«Під час затримання зловмисник відкрив вогонь, тож поліцейські застосували зброю у відповідь. Затриманого поранено, йому надають медичну допомогу. Більше інформації надамо найближчим часом», – прокоментував глава Нацполіції Ігор Клименко.

ОНОВЛЕНО: згодом очільник Нацполіції повідомив, що затриманим виявився 53-річний мешканець Житомирської області, уродженець Криму. Він не вижив.

Зазначимо, що зловмисника розшукували кілька днів поспіль.

3 жовтня у Чернівцях екіпаж патрульних Таїсії Татарин та Олександра Гуцула прибув на виклик про розбещення неповнолітніх. Заявниця повідомила, що біля школи невідомий чоловік показує статеві органи дітям. Інспектори розшукали порушника, з’ясувалось, що той був озброєний, тож раптово почав стріляти по правоохоронцях.

22-річна молодша лейтенантка поліції Таїсія Татарин загинула, її напарника із пораненням госпіталізували.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *