ОСТАННІ НОВИНИ

Львів попрощається зі ще один Героєм

Анастасія Диняк

|

У четвер, 6 жовтня, Львів проведе в останню путь ще одного свого полеглого захисника – Володимира Курната. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 год. у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11). Об 11:30 год. на площі Ринок відбудеться міська церемонія прощання з Героєм.

Поховають військового на Личаківському кладовищі.

Володимир Курнат (01.10.1972-26.09.2022) – львів’янин.

Навчався у ліцеї №18 Львівської міської ради. Закінчив Національний університет «Львівська політехніка» за спеціальністю «приладобудування».

Майор поліції. Протягом багатьох років працював старшим оперуповноваженим у місті Львові, згодом – керівником карного розшуку Яворівського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області. Після повернення до Львова займав керівні посади у службі карного розшуку. Протягом своєї кар‘єри заохочувався керівництвом 28 разів.

За високі службові досягнення був нагороджений відзнакою «Почесний знак МВС України», медаллю «За сумлінну службу» II-го та III-го ступеня, нагрудним знаком «За відзнаку в службі» I-го та II-го ступеня.

Із початком повномасштабного вторгнення боронив країну від російських окупантів у складі 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України.

У Володимира Курната залишились батько, мати та сестра.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *