ОСТАННІ НОВИНИ

Українські військові звільнили ще два села на Харківщині

Ольга Денисяка

|

Збройні сили України звільнили села Богуславку та Борівську Андріївку у Харківській області. Про це йдеться у Facebook Борівської селищної ради.

У селищній раді показали, як українські військові вивішують український стяг на будівлі у селі Борівська Андріївка. Такж там повідомили, що село Богуславка звільнена від окупантів і перебуває під контролем ЗСУ.

Зазначимо, що під час контрнаступу на Харківщині, який досі триває, Збройні Сили України звільнили вже більше 450 населених пунктів.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що ЗСУ звільнили селище Борова, що на околиці Харківщини. Воно розташоване біля річки Оскіл, до Сватового Луганської області – близько 35 км. Таким чином українські військові завершують деокупацію Харківщини і, ймовірно, переходять до Луганщини.

Так, голова Луганської ОВА Сергій Гайдай заявив, що ЗСУ вже практично підійшли до північно-західної адміністративної межі Луганщини.

Свій контрнаступ на сході та півдні ЗСУ почали на початку вересня. У південному регіоні він розвивається повільніше, а на східному вдалося деокупувати левову частину Харківщини. Станом на середину вересня було відомо про звільнення 421 населеного пункту в цій області, територіально йшлося про понад 9000 км кв.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *