ОСТАННІ НОВИНИ

В Генштабі розповіли про втрати після ударів по базах окупантів на Луганщині

Наталя Дуляба

|

Українські військові нанесли ударів по об’єктах зосередження окупантів у Новоайдарі та Сватовому, що на Луганщині. Ворог поніс значні втрати особового складу та техніки. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу, опублікованому 20 вересня.

Так, 18 вересня ЗСУ вдарили по місцю дислокації російських загарбників у районі селища Новоайдар. Підтверджено, що виведено з ладу близько 50 одиниць ворожої техніки та знищено боєприпаси.

Також напередодні українські військові уразили район зосередження живої сили окупантів біля Сватового. Відомо, що 70% особового складу, що знаходився на об’єкті, загинули.

Зазначимо, що про удар ЗСУ по рашистах у Новоайдарі першим сповістив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, втім про ворожі втрати нічого відомо не було. Також у ніч на 19 вересня українські бійці розгромили військову базу окупантів у Кадіївці.

Нагадаємо, після успішної деокупації Харківської області Сергій Гайдай 12 вересня заявив, що ЗСУ мають певні успіхи на Луганщині, однак не став називати звільнені населені пункти, адже там триває зачистка територій. Він вважає, що деокупація області розпочнеться після того, як українські військові звільнять Лиман, що на околиці Донеччини.

13 вересня стало відомо, що російські війська покинули Кремінну, втім ЗСУ у саме місто ще не зайшли. Колаборанти і гауляйтери масово втікають до Росії.

19 вересня Сергій Гайдай повідомив про звільнення від окупантів та зачистку селища Білогорівка.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *