ОСТАННІ НОВИНИ

В ДТП біля Бродів загинули четверо людей

Ольга Денисяка

|

Ввечері 15 вересня на трасі Київ-Чоп на Львівщині трапилась масштабна аварія. Внаслідок ДТП загинули четверо людей, серед них троє жінок та дитина. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

ДТП сталася 15 вересня, близько 20:00 год. на автодорозі «Київ – Чоп» у місті Броди.

Як уточнила Львівському порталу речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій, внаслідок зіткнення двох транспортних засобів  загинуло четверо пасажирів автомобіля «Фольксваген», серед яких 7-річний хлопчик. Ще двоє його братиків 4 і 6 років та ще двоє жінок отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні.

За даними поліції, водій військового автомобіля не постраждав. Зараз правоохоронці разом зі співробітниками ДБР встановлюють обставини події.

Додамо, що за даними депутата Львівської міськради Ігоря Зінкевича, «Фольксваген» зіткнувся з військовим автомоблем, що їхав у складі колони техніки.

«Зі слів свідків, водійка Фольцваген Кадді рухався з м. Броди напрямку м. Тернопіль та не пропустила колону військової техніки, та скоїла зіткнення з  військовою технікою», – написав у Facebook Ігор Зінкевич.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *