ОСТАННІ НОВИНИ

24 серпня окупанти планують самосуд над «азовцями» у Маріуполі, – ГУР

Ірина Марчук

|

На День Незалежності України, 24 серпня, російські окупанти планують провести в тимчасово окупованому Маріуполі показове «судилище» над полоненими захисниками «Азовсталі». Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Зазначається, що для правдоподібності окупанти уже завозять «свідків» та представників своїх «ЗМІ».

«З цією метою в терміновому порядку переобладнується вціліле приміщення Маріупольської камерної філармонії. На сцені філармонії монтуються залізні клітки, в яких будуть утримувати українських Захисників. Також зводиться кілька нових тимчасових споруд поруч з приміщенням», – заявили у Головному управлінні розвідки.

Крім того, в ГУР припускають, що росіяни можуть завжди точкового ракетного удару по приміщенню. В такому випадку, вони спробують перекласти провину за скоєний злочин на Україну.

Як повідомляв Львівський портал, 29 липня в окупованій Оленівці від вибуху загинули 53 українських захисників, що перебували у російському полоні. Більшість із них – легендарні оборонці Маріуполя із «Азовсталі».

Всі деталі шокуючого воєнного злочину читайте у матеріалі Воєнний злочин у Оленівці. Хто влаштував масове вбивство українських полонених.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *