ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян закликають здати російські книжки для допомоги ЗСУ

Ірина Марчук

|

Жителів Львівщини можуть переглянути свої бібліотеки та здати на макулатуру російські та радянські книжки. Зібрані кошти підуть на підтримку української армії. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Книги можна принести та залишити у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва імені Романа Іваничука за адресою: м. Львів, площа Ринок, 9.

«Російське – вбиває, російське – нищить, російське – отруює! І ми маємо всіма способами боротись із цим явищем. Впевнена, що українські читачі багато не втратять, якщо зачистять свої книжкові полиці від літератури російських авторів. Таким чином ви робите одразу дві шляхетні справи: даєте благодійний внесок на ЗСУ і звільняєте простір на своїх книжкових полицях для якісної україномовної літератури і книг українських видавництв», –заявила заступниця керівника департаменту з питань культури, національностей та релігій Тетяна Плугатор.

Нагадаємо, що раніше українські видавництва закликали Президента Володимира Зеленського підписати Закон про заборону російської видавничої продукції в Україні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *