ОСТАННІ НОВИНИ

Відсьогодні тролейбус №23 курсує за новим маршрутом

Ірина Марчук

|

З понеділка, 10 серпня, тролейбус №23 курсуватиме від автовокзалу на вул. Стрийській до вул. Ряшівської та у зворотному напрямі. Схему руху транспорту змінили через прохання пасажирів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Оновлений маршрут тепер виглядає так: вул. Стрийська – вул. Рубчака – вул. Тролейбусна – вул. Володимира Великого – вул. Виговського – вул. Патона та вул. Ряшівська. Його довжина становить 16,4 км.

Щодня на лінії працюватиме шість тролейбусів. Інтервал руху – 9-10 хв. Раніше транспорт сполучав Хуторівку та вул. Ряшівську.

Нагадаємо, що з 10 серпня у Львові також з’явиться новий тролейбусний маршрут №38, який з’єднає вул. Хуторівку із площею Кропивницького. Повна схема руху виглядає так: пл. Кропивницького – ТЦ «Скриня» – вул. Кульпарківська – вул. Володимира Великого – вул. Рубчака – вул. Стрийська – вул. Хуторівка та у зворотному напрямку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *