ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти знову обстріляли Миколаїв: є загиблі і поранені. Оновлено

Наталя Дуляба

|

У п’ятницю, 5 серпня, російські окупаційні війська обстріляли Миколаїв. Кількість поранених зросла із 10 до 22 осіб, є загиблі. Про це повідомляє Львівський портал.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім сповістив, що внаслідок обстрілу лише однієї локації є більше 10 поранених, а також загиблі, проте кількості не уточнив.

Водночас мер Миколаєва Олександр Сєнкевич додав, що ворог обстріляв житлові квартали Корабельного району. Крім жертв, є також і значні руйнування.

«Площа ураження дуже велика. Постраждали приватні будинки, багатоповерхівки. Є пожежі, значні руйнування і жертви», – відзначив міський голова.

ОНОВЛЕНО о 18:20 год.: за даними голови Миколаївської облради Ганни Замазєєвої, кількість поранених виросла до 22 осіб

Крім того, серед постраждалих є 13-річний підліток. В момент атаки рашистів хлопець стояв біля входу до церкви. Попередньо встановлено, що поранення він дістав від від розриву касетних боєприпасів.

Підлітка з політравмами, мінно-вибуховими пораненнями голови, стегна та черевної порожнини у важкому стані забрали у реанімацію.

Згодом заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що станом на 19:00 год. внаслідок обстрілу росіян Миколаєва загинула одна людина. Це 42-річний чоловік, який помер від отриманих травм.

На місцях працюють рятувальники, медики та інші екстрені служби. Інформація встановлюється.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Ганна Замазєєва, Кирило Тимошенко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *