ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею затримали ухилянта-хабарника

Наталя Дуляба

|

У пункті пропуску «Шегині» затримали чоловіка, який хотів підкупити прикордонників для того, щоб вивезти свого брата до Польщі. Про це Львівському порталу повідомили у Держприкордонслужбі.

Випадок стався днями у міжнародному пункті пропуску «Шегині». Сюди прибув чоловік, який хотів «допомогти» виїхати до Польщі своєму брату, який не має законних підстав для перетину кордону. Жодних даних про те, звідки ці люди чи про їхній вік, у Держприкордонслужбі не надають.

Аби «вирішити» питання виїзду за кордон, чоловік запропонував прикордоннику 1500 доларів хабара, на що отримав категоричну відмову.

На місце викликали слідчо-оперативну групу, військову прокуратуру. За цим фактом уже відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.369 та за ч.1 ст.332 ККУ.

Санкції статей передбачають покарання – до трьох років позбавлення або обмеження волі або від чотирьох до восьми років тюрми з конфіскацією майна або без такого.

Хабарника затримали, наразі триває слідство.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *