ОСТАННІ НОВИНИ

За перевищення швидкості на Львівщині оштрафували більше 28 тисяч водіїв

Наталя Дуляба

|

Із початку 2022 року за перевищення швидкості на дорогах Львівщини оштрафували 28 820 водіїв. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівської області.

Йдеться про порушників швидкісного режиму, яких «ловлять» за допомогою приладу Trucam. Його патрульні використовують для вимірювання швидкості руху на небезпечних ділянках та місцях, де трапляється найбільше ДТП із тяжкими наслідками.

Отож за пів року на Львівщині оштрафували 28 820 водіїв. Оскільки штраф становить 340 грн, то загалом вони сплатили майже 9,8 млн грн.

Нагадаємо, що крім приладів Trucam, на «шумахерів» на дорогах «полюють» й камери автоматичної фіксації Правил дорожнього руху. Загалом на українських дорогах їх 128. Із початком повномасштабного вторгнення росії ці камери вимкнули, однак зі середини травня вони знову запрацювали.

Скільки і де саме такі камери розташовані у Львові й області, про всі нюанси про штрафи, чому важливо їх вчасно оплатити, і який сюрприз підготували для злісних боржників-гонщиків, читайте у матеріалі за цим посиланням.

Крім того, із початку 2022 року порушників на дорогах викривають «фантоми» – поліцейські автомобілі під прикриттям.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *