ОСТАННІ НОВИНИ

У Харкові побільшало жертв після російського обстрілу. Оновлено

Наталя Дуляба

|

Внаслідок ранкового обстрілу, який здійснили російські окупанти 21 липня по житловому району Харкова, загинули двоє людей, ще 21 дістала поранення. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у своєму Telegram.

Оновлено о 16:55 год.: За даними Харківської обласної прокуратури, кількість загиблих внаслідок обстрілу окупантами Харкова зросла до трьох людей та до 23 поранених.

Встановлено, що о 09:30 год. ранку ворог обстріляв із «Ураганів» зупинку громадського транспорту біля ринку у Київському районі міста. Загинули троє мирних мешканців, ще 20 отримали поранення.

Крім того, російські військові здійснили артилерійський обстріл Салтівського району Харкова. Окупанти влучили у житловий будинок, в якому знаходився стоматологічний кабінет. На момент удару всередині медзакладу нікого не було. Постраждали троє цивільних.

«Постраждали виключно цивільні люди і виключно мирна інфраструктура: авто, торгівельні павільйони, громадський транспорт, житловий будинок, на першому поверсі якого розташована стоматологічна клініка», – підкреслив Павло Кириленко.

За фактами порушення законів та звичаїв війни правоохоронці вже відкрили кримінальні провадження за ч.1, ч.2 ст.438 КК України.

Харків’ян просять просять бути максимально обережними і перебувати в укриттях під час тривог!

Нагадаємо, спочатку було відомо, що від ворожого обстрілу у Харкові загинула одна людина, ще 17 отримали поранення. Мер міста заявляв, що окупанти поцілили й по зупинці громадського транспорту.

Напередодні 20 липня російські війська також вранці обстріляли Харків. Удар прийшовся на Салтівський район. Троє людей загинули, в тому числі й 13-річний хлопець, є й поранені.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Олег Синєгубов, харківська прокуратура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *