ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вдарили по центру Краматорська: є жертви. Оновлено

Ольга Денисяка

|

19 липня російські війська ракетами обстріляли центр Краматорська на Донеччині. Щонайменше одна людина загинула. Про це повідомив у Facebook голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

За попередньою інформацією, росіяни вдарили по центру Краматорська авіаційними ракетами. Наразі відомо щонайменше про одного загиблого.

Кириленко зазначив, що в житлових багаповерхівках, які опинилися в епіцентрі удару, зчинилися пожежі. Рятувальники ДСНС, що прибули на місце, ліквідують пожежі на надають допомогу людям.

Оновлено: у ДСНС України повідомили, що станом на 13:37 год. пожежу ліквідовано. Внаслідок обстрілу постраждало 10 осіб, з яких 5 осіб госпіталізовано до лікарні.

Як повідомляв Львівський портал, 8 квітня російські військові завдали ракетного удару по залізничному вокзалу у Краматорську на Донеччині, звідки здійснювалася евакуація і де перебували близько чотирьох тисяч цивільних. На ракеті, якою бомбили вокзал, був напис «За детей». В результаті удару загинула 61 особа, а 121 отримала поранення

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *