ОСТАННІ НОВИНИ

Україна повернула тіла ще 35 загиблих захисників

Ольга Денисяка

|

21 червня Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими провів обмін тілами загиблих за формулою 35 на 50. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Головного управління розвідки Міноборони.

Вдалось повернути тіла 35 наших захисників в обмін на тіла 50 окупантів. Серед них є 25 українських захисників Маріуполя.

Полеглих українських героїв поховають з усіма військовими почестями.

«Процес повернення тіл загиблих українських бійців продовжується. Він відбувається відповідно до норм Женевської конвенції. Робота Координаційного штабу над поверненням усіх полонених українців триває», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Львівський портал, востаннє Україна та росія проводили обмін тілами загиблих військових 14 червня у Запорізькій області. В межах обміну Україна повернула тіла 64 загиблих військових, що боронили «Азовсталь».

Додамо, що з кінця травня обміном із полону українських військових займається воєнна розвідка та СБУ. Водночас МінТОТ залишається відповідальним за утримання реєстрів військовополонених та за роботу з профільними міжнародними організаціями.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *