ОСТАННІ НОВИНИ

22-річна львів’янка організувала схему виїзду ухилянтів за кордон

Ольга Денисяка

|

У Львові викрили 22-річну організаторку нелегального перетину кордону для чоловіків. Така послуга коштувала 1800 євро з людини. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

За даними слідства, дівчина налагодила схему нелегального перетину кордону особами, що підлягають мобілізації, на підставі оформлених спеціальних документів, що дають право виїхати з України в умовах воєнного стану. Свої послуги фігурантка оцінила у 1800 євро з особи.

22-річній львів’янці повідомили про підозру в організації незаконного переправлення осіб через держкордон (ч. 3 ст. 332 КК України). Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу. Встановлюються інші причетні до злочину особи

Додамо, що днем раніше у Львові викрили групу осіб, які за 6000 доларів США організовували нелегальний перетин кордону для чоловіків призовного віку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *