ОСТАННІ НОВИНИ

Противник зазнає значних втрат на сході країни

Анастасія Диняк

|

Полонений окупант зізнався, що на Луганщині його рота втратила 70% особового складу. Про це повідомили в Службі безпеки України.

Так, СБУ оприлюднила запис допиту полоненого російського окупанта. Ним виявився уродженець Луганська, який вступив до лав так званої «народної міліції ЛНР».

Чоловік розповів, що в боях за одну вулицю в Рубіжному, які тривали майже місяць, його рота втратила 70% військових. Зауважимо, на тому напрямку противник має чисельну перевагу щонайменше у 20 разів.

«Вулицю Леніна (Володимирську) ми проходили в загальному тижні три, може, чотири. За цей час були великі втрати… Від роти відсотків сімдесят», – розказує полонений.

Втрати росіян поновлювали новобранцями, яких пізніше відправили до Сєвєродонецьку, де вони й здалися в полон українським військовим.

Нагадаємо, станом на 20 червня Росія втратила в Україні вже близько 33 800 військових, 1477 танків, 749 артилерійських систем та 601 безпілотник.

Окрім того, британська розвідка стверджує, що лише за три місяці війни росії проти України кількість загиблих російських військових, ймовірно, є такою ж, як Радянського Союзу за всі 9 років війни в Афганістані.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *