ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові судитимуть чоловіка, який викрав зі суду 120 тисяч доларів

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт щодо 28-річного мешканця Львівщини, якого обвинувачують у крадіжці понад 120 тисяч доларів із Західного апеляційного господарського суду. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Йдеться про випадок, який стався цьогоріч 18 січня у Львові. Невідомі проникли у приміщення Західного апеляційного господарського суду на вул. Личаківській, 81 на другому поверсі і в одному зі суддівських кабінетів поцупили понад 120 тисяч доларів.

За неофіційними даними було відомо, що кошти лежали у сейфі судді Віри Гриців.

Слідство встановило, що до крадіжки причетний раніше судимий 28-річний червоноградець. Його затримали через кілька днів після скоєння злочину.

«Уночі обвинувачений, віджавши металопластикове вікно, проник в службовий кабінет одного із суддів Західного апеляційного господарського суду та викрав із сейфу понад 120 тисяч доларів, що згідно з офіційним курсом, встановленим Нацбанком у день вчинення злочину, становить майже 3,5 млн грн», – кажуть у прокуратурі.

На час досудового розслідування чоловіка помістили під варту. Слідство вже завершили, а справу передали на розгляд Галицького районного суду м. Львова.

28-річного жителя Львівщини судитимуть за ч.5 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За скоєне йому загрожує від 7 до 12 років тюрми із конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *