ОСТАННІ НОВИНИ

Затримали підозрюваного у крадіжці 120 тис. дол. із суду у Львові

Ольга Денисяка

|

23 січня правоохоронці затримали підозрюваного у крадіжці коштів з сейфу у Західному апеляційному господарському суді у Львові. Раніше судимому 28-річному чоловікові загрожує до дванадцяти років за ґратами. Про це Львівському порталу повідомила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

У ніч на 18 січня у Львові обікрали Західний апеляційний господарський суд. Відомо, що грабіжник заліз через вікно до кабінету на другому поверсі та вкрав гроші з сейфу. У поліції не розголошують, яка сума зникла, однак, за даними ЗМІ, із сейфу вкрали 120 тис. доларів США. Водночас у пресслужбі суду не повідомляли деталі злочину, а лише наголосили, що вкрадена готівка була вказана у декларації судді.

Речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська підтвердила Львівському порталу, що правоохоронці затримали підозрюваного у крадіжці у неділю, 23 січня.

У відділі комунікцаії Нацполіції Львівщини повідомили, що до вчинення крадіжки причетний 28-річний житель Червонограда, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема за крадіжки. Під час обшуків у затриманого знайшли та вилучили речові докази причетності до вчинення крадіжки.

Зловмиснику повідомили про підозру у крадіжці (ч.5 ст.185 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *