ОСТАННІ НОВИНИ

Артилеристи показали, як нищать окупантів і їхні склади

Наталя Дуляба

|

Українська артилерія продовжує успішно нищити позиції військ рф. Цього разу – під приціл потрапили склади з боєприпасами і паливом, а також саме вороже угруповання. Про це йдеться на сторінці управління стратегічних комунікацій ЗСУ у Facebook.

Вдало по російських позиціях попрацювали бійці 45 окремої артилерійської бригади. Де саме це було і коли, у ЗСУ не уточняють.

На опублікованому відео видно, як українські військові знищують склади з боєприпасами і пальним, а також будівлю, у якій переховувались окупанти. Про точні втрати ворога наразі не повідомляють.

Нагадаємо, за офіційними даними Генштабу ЗСУ на війні проти України росія вже втратила 213 літаків, 178 гелікоптерів, 585 безпілотників та понад 32 тисячі своїх військових. Детальніше читайте за цим посиланням.

Тим часом британська розвідка стверджує, що лише за три місяці війни росії проти України кількість загиблих російських військових, ймовірно, є такою ж, як Радянського Союзу за всі 9 років війни в Афганістані.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *