ОСТАННІ НОВИНИ

У Kyivstar знову стався масштабний збій

Андрій Котенський

|

У мережі оператора мобільного зв’язку Kyivstar стався масштабний збій. У частини користувачів Львівщини зник зв’язок, повідомляє Львівський портал.

За повідомленнями від користувачів, зв’язок абонентів Kyivstar відсутній у певних районах обласних центрів, а в деяких областях повністю.

У компанії Kyivstar повідомили, що уже працюють над вирішенням проблеми та обіцяють компенсації своїм користувачам.

«Шановні абоненти, ми перепрошуємо за складнощі у роботі деяких сервісів. Відбувся короткостроковий збій саме в роботі інформаційних систем Київстар. Наші спеціалісти вже працюють над його якнайшвидшим усуненням. Обіцяємо, що найближчим часом все полагодять й послуги будуть працювати у повному обсязі. Для абонентів, які зіштовхнулися з обмеженнями у роботі сервісів, ми передбачаємо компенсації у вигляді додаткових послуг. Про їх обсяг та умови нарахування ми повідомимо пізніше», – заявили у Kyivstar.

Згодом у Kyivstar пояснили, що технічний збій вдалося усунути через кілька годин. Втім клієнтам, які відчули незручності, обіцяють надати додаткові хвилини для дзвінків на інші мережі або гігабайти інтернету.

«В ніч з 26 на 27 квітня в роботі інформаційних систем Київстар відбувся тимчасовий збій, через що у частини клієнтів спостерігалися короткострокові обмеження в роботі голосових послуг. Наші технічні спеціалісти доклали максимальних зусиль, щоб розв’язувати цю проблему якомога швидше. Адже ми розуміємо важливість зв’язку в цей непростий час. Вже протягом кількох годин сервіси у клієнтів знову почали працювати. У якості компенсації ми надамо нашим клієнтам, хто відчув проблему, додаткові пакети послуг у вигляді хвилин для дзвінків на інші мережі або гігабайти інтернету», – запевнив оператор.

Раніше Львівський портал повідомляв, що потужний збій в роботі мобільного оператора Kyivstar відбувся 3 лютого 2022 року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *