ОСТАННІ НОВИНИ

Павло Ткачук: «Докладаємо всіх зусиль для допомоги нашим пораненим воїнам»

Андрій Котенський

|

Начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, генерал-лейтенант Павло Ткачук про один із найкривавіших злочинів рф у Міжнародному центрі миротворців:

«Сьогоднішній день назавжди увійде в історію як один з найкривавіших злочинів російських окупантів проти українського народу…

Відлуння вибухів ворожих ракет, які призвели сьогодні до смертей та травмувань українських воїнів на теренах яворівського полігону, промовисто засвідчують всю сутність кремлівських загарбників.

Сьогодні Україна втратила понад три десятки своїх кращих синів. Сьогодні весь світ став свідком чергового кривавого злочину росії проти нашого народу.

Ці мужні й професійні воїни були готові покласти в бою із загарбниками свої життя за Україну. Але агресор, як і зазвичай, вчинив вкрай підступно. За це він понесе співмірне покарання.

Ми докладаємо всіх зусиль, аби надати всю необхідну допомогу пораненим воїнам.

Ми чекаємо на них у нашому спільному строю!

Від себе особисто та від всього колективу Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного висловлюю щирі співчуття рідним й близьким полеглих сьогодні українських воїнів.

Ми завжди пам’ятатимемо їхні імена.

Заради них ми далі будемо нищити загарбників.

В ім’я них ми звільнимо нашу рідну землю від окупантів й відбудуємо Україну.

Ми завжди пам’ятатимемо Вас, мужні українські воїни…

Спочивайте із миром…»

У неділю ранковий сигнал повітряної тривоги завершився ракетною атакою на Міжнародний центр миротворчості. Внаслідок бомбардування загинуло 35 людей та ще 134 було поранено.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *