ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ збили чотири російські гелікоптери та винищувач

Оксана Попович

|

У п’ятницю, 11 березня, українські військові збили російський винищувач-бомбардувальник Су-34 та вразили ще п’ять повітряних цілей. Про це йдеться на сторінці Командування Повітряних сил ЗСУ у Facebook.

«Є інформація від протиповітряної оборони оперативного командування «Північ» про ураження рашистського винищувача-бомбардувальника Су-34 на Чернігівщині», – йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що зенітні ракетні підрозділи Бук-М1 та С-300 вразили за день п’ять повітряних цілей: безпілотний літальний апарат «Форпост» та чотири гелікоптери окупантів.

Крім того, група тактичного призначення у складі бомбардувальників Су-24м, штурмовиків Су-25, вертольотів Мі-24 армійської авіації здійснила до десяти нальотів на колони ворожої техніки. Так, ЗСУ завдала потужних ракетно-бомбових ударів по броньованій техніці та живій силі окупантів.

А винищувальна авіація Повітряних сил ЗСУ на літаках Су-27 та МіГ-29 за значної чисельної переваги противника провела до десяти повітряних боїв на кількох напрямках і повернулась без втрат. По ворожих літаках запустили дев’ять ракет «повітря-повітря» середньої та малої дальності.

Раніше повідомлялося, що у п’ятницю ввечері, 11 березня, на Київщині українські військові за допомогою безпілотника «Байрактар» знищили пункт управління військових РФ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *