ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін затвердив перелік областей, мешканцям яких виплатять по 6500 грн допомоги

Наталя Дуляба

|

По 6500 грн матеріальної допомоги українцям, що втратили роботу через війну, держава виплатить у 12 областях та в Києві. Про це йдеться у відповідному розпорядженні Кабміну від 6 березня.

Так, уряд затвердив перелік адміністративно-територіальних одиниць, на території яких у межах програми «єПідтримка» надається допомога застрахованим особам, що втратили роботу через війну.

По 6500 грн допомоги будуть виплачувати у Волинській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Київській, Луганській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Херсонській і Чернігівській областях, а також у Києві.

Нагадаємо, українцям, що втратили роботу через війну, по 6500 грн будуть виплачувати у межах програми «єПідтримка», тобто механізм нарахування коштів буде такий же, як при «ковідній тисячі» – через «Дію».

Допомогу від держави зможе отримати кожен громадянин, який залишився без роботи через війну, та ФОПи. Програма має запрацювати вже цього тижня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *