ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині серійного педофіла засудили на 15 років

Ольга Денисяка

|

На Львівщині до 15 років за ґратами засудили педофіла, який розбещував та ґвалтував неповнолітніх у себе вдома. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

У суді довели, що засуджений регулярно запрошував до себе у гості дітей, де вчиняв стосовно малолітніх дії сексуального характеру.

Чоловіка затримали у Жовкві після того, як один із потерпілих розказав татові про вчинення відносного нього протиправних дій. Дізнавшись про це, батько 11-річного хлопчика звернувся до правоохоронців, які спіймали педофіла на гарячому. Під час обшуку за місцем проживання чоловіка на його персональному комп’ютері правоохоронці виявили також відеофайли із дитячою порнографією.

За даними zaxid.net, серійним педофілом є 65-річний Микола Думич. У процесі слідства з’ясувалося, що вперше у розбещенні дітей його запідозрили ще у 90-х роках. Але тоді офіційно нічого так і не довели, і лише через десятки років його затримали. Загалом Миколу Думича підозрювали у 19 епізодах сексуального насилля над дітьми, які він скоїв лише за останні 2,5 роки.

Так, Миколу Думича визнали винним за п’ятьма статтями: зґвалтування, примушування до вступу в статевий зв’язок, статевоме насильство та розбещенні малолітніх дітей, а також зберігання дитячої порнографії (ч. 6 ст. 152, ч. 6 ст. 153, ч. 1 ст. 154, ч. 2 ст. 156 , ч. 1 ст. 301-1 КК України). Вироком суду його засуджено до 15 років позбавлення волі.

До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *