ОСТАННІ НОВИНИ

У Жовкві 63-річного чоловіка підозрюють у розбещенні дитини

Вероніка Рой

|

У місті Жовква правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у розбещення 11-річного хлопчика. Зловмисника спіймали на місці злочину. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

Встановлено, що у Жовкві чоловік вчиняв розпусні дії щодо 11-річного хлопчика. 63-річного підозрюваного було затримано на місці злочину. Викрити фігуранта вдалося завдяки зверненню до поліції батька хлопчика, друг якого став жертвою цього чоловіка.

Видання Zaxid.net з власних джерел з’ясувало, що педофіл пропонував гроші хлопчикам з неблагополучних сімей за розпусні дії з ним. Один з хлопців, якому він також пропонував гроші, розповів про все батькові. Його друг вже став жертвою педофіла. Слідство встановить кількість дітей, які стали жертвами розпусника.

Наразі чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, готується клопотання про обрання йому найсуворішого запобіжного заходу – тримання під вартою. Розслідування здійснюють поліцейські під процесуальним керівництвом Жовківської окружної прокуратури.

Досудове розслідування триває, перевіряються факти щодо можливої причетності підозрюваного до аналогічних злочинів.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до 3 років або без такого.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *