ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські митники за добу викрили дві контрабанди наркотиків

Аліса Белей

|

На кордоні з Польщею правоохоронці виявили дві спроби контрабанди наркотиків. У результаті було вилучено 450 таблеток трамадолу та канабіс. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській митниці.

У п’ятницю вночі, 18 лютого, працівники Львівської митниці спільно зі співробітниками Управління СБУ та прикордонниками викрили дві спроби переміщення через митний кордон України наркотичних засобів.

Так, у пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» під час митного контролю рейсового автобуса, який прибув з Польщі, в ніші для зберігання запасного колеса було виявлено дві господарські сумки. Як з’ясувалося, у сумках було приховано 450 таблеток трамадолу. Їх намагався ввезти 45-річний мешканець Львівщини.

У другому випадку  в пункті пропуску «Краківець – Корчова» у 58-річного мешканця Миколаєва у дорожній сумці серед особистих речей у харчовому лотку було виявлено 250 грамів канабісу. Громадянин також прямував до Польщі  рейсовим автобусом.

За цими фактами до Управління СБУ у Львівській області скеровано повідомлення за ст. 305 ККУ (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів).

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині затримали чотирьох осіб, яких підозрюють у виготовленні та збуті амфетаміну. Усіх учасників взяли під варту без визначення розміру застави.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *