ОСТАННІ НОВИНИ

Виготовляли та продавали амфетамін: на Львівщині затримали наркоділків

Анастасія Диняк

|

На Львівщині затримали чотирьох осіб, яких підозрюють у виготовленні та збуті амфетаміну. Усіх учасників взяли під варту без визначення розміру застави. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики прокуратури Львівщини.

Підозрювані облаштували приміщення для виготовлення амфетаміну у Львівській області. Протягом 2021-2021 років вони збували наркотики в особливо великих розмірах.

Слідчі провели 12 обшуків в будинках та автомобілях підозрюваних. Під час обшуків правоохоронці вилучили прекурсори, наркотики й обладнання для їхнього виготовлення та фасування. Також знайшли 15 мобільних телефонів, банківські картки, гроші та інші докази.

Наразі триває досудове розслідування, а всі учасники знаходяться під вартою. Чоловікам загрожує до дванадцяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, на Стрийщині судитимуть 32-річного наркоторговця за збут амфетаміну та марихуани. Чоловіку загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна. 

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *