ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть на Марш єдності

Наталя Дуляба

|

Цієї суботи, 19 лютого, центром Львова пройде Марш єдності, аби продемонструвати готовність українців чинити опір російській агресії. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Збір запланований о 13:00 год. біля пам’ятника Івану Франку. Звідти колона рушить центром міста до Меморіалу Героїв Небесної Сотні.

Такий маршрут, кажуть організатори, обрали, щоб символічно поєднати українців не тільки в просторі, але й в часі: тих, хто живе, і тих, хто загинув у боротьбі за Україну.

«Львів’яни, у цей непростий для нашої держави час покажімо, що українці об’єднані. Під загрозою нового наступу російських окупантів ми кажемо, що не віддамо російському агресору нашу країну. Українці чинитимуть опір! Україна єдина. Разом – сила. Віримо в ЗСУ. Росія – агресор, Путін – терорист», – зазначають в русі «Євромайдан Львів», який є одним із організаторів заходу.

Водночас учасників Маршу єдності закликають використовувати лише національну символіку. Зі собою також можна взяти попередньо підготовлені плакати.

Організатори пропонують такі гасла: «Разом до перемоги!», «Ми є!», «Україна – це простір нашого майбутнього!», «Схід і Захід разом!», «Захист України – наша справа!», «В єдності – сила!», «Пишаюся армією!», «Люблю Україну!», «Зберігай спокій та захищай Україну!», «Україна починається в серці!», «В своїй хаті своя правда, і сила, і воля!», «За кожною краплею стоїть океан!», «Єдність – наша зброя!».

Нагадаємо, через загрозу військового вторгнення російських військ українці масово почали виходити на Марші єдності. На такі мирні акції вже виходив Харків, нещодавно – Київ, а тепер ще й Львів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *