ОСТАННІ НОВИНИ

Зниклу школярку з Львівщини знайшли в Одесі: втекла з хлопцем

Оксана Попович

|

Правоохоронці розшукали 16-річну Лідію Костів з Радехова, яка зникала ще в кінці січня. Виявилось, що дівчина разом із своїм хлопцем втекла до Одеси, де вони переховувалися у знайомих. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

16-річну Лідію Косів оголосили в розшук 7 лютого. Школярка вийшла з дому в Радехові ще 29 січня, відтоді зв’язок з нею обірвався.

За інформацією поліції, дівчина втекла з дому зі своїм 21-річним приятелем через конфлікт з батьками, які були проти їхнього спілкування. Щоб їх не знайшли, закохані почали переїжджати від міста до міста. Так вони опинилися у знайомих в Одесі.

До пошуків неповнолітньої долучилася не тільки поліція, але й ювенали, оперативники та волонтери. Львівські правоохоронці передали орієнтування одеським колегам, які перевірили адреси можливого місця проживання закоханих. Також поліцейські переглянули десятки записів з вуличних камер спостереження. Так і знайшли пару утікачів.

«Дівчина з хлопцем гарно конспірувалися: змінили зачіски і перефарбували колір волосся. Ми поговорили з ними про наслідки таких втеч, поки чекали на приїзд колег зі Львова», –розповів начальник вiддiлу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області Максим Жарков.

Надалі юних закоханих відправили додому.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Червоноградський районний відділ поліції, Нацполіція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *