ОСТАННІ НОВИНИ

ЖК 111 Зелена: місце, де хочеться дихати

Омелян Шевчук

|

Девелоперська компанія Smart Estate представляє львів’янам новий затишний житловий комплекс 111 Зелена, який поєднує в собі екологічність, багатофункціональність і естетичність. Тут втілено концепцію комфортного, безпечного та активного простору для життя, роботи і відпочинку.

111 Зелена — новий проєкт від європейського забудовника

Засновник та інвестор компанії Smart Estate Олег Манзій починав свій девелоперський шлях у 2012 році, коли очолив генпідрядну організацію з управління будівництвом на об’єкті ЖК Петрівський квартал у Києві. Потім була робота над Парус Девелопмент, що став лідером з футуристичної архітектури, а також співпраця із міжнародними партнерами NOVELEX Group, з якими реалізували 14 житлових об’єктів. Цього року Smart Estate закінчує роботу над бізнес-центром 266 Smart, що на вулиці Стрийській, і починає роботу над житловим комплексом 111 Зелена.

Багаторічний досвід над попередніми проєктами, а також бажання чути і розуміти потреби клієнтів, дозволили втілити в 111 Зелена ті риси, яких очікують від преміального житла. Девелопер робить ставку не лише на технологічну досконалість проєкту, але й на комфортний та естетичний простір для мешканців від наймолодшого до найстаршого. Місія компанії — реалізовувати клубні та індивідуальні проєкти, створювати місця щасливих людей, де захочеться жити і працювати.

Саме таким місцем стає ЖК 111 Зелена. Це справжня зелена оаза серед метушливого мегаполіса. Це закритий комплекс, у якому є все необхідне для повноцінного життя:

  • просторі та функціональні квартири з виглядом на паркову зону;
  • облаштований громадський простір і двір без машин;
  • приміщення для зберігання візочків і велосипедів;
  • сучасний і безпечний дитячий майданчик;
  • територія для вигулу домашніх улюбленців;
  • підземний і наземний гостьовий паркінг з достатньою кількістю паркомісць;
  • зони для спільного відпочинку і барбекю;
  • комерційні, офісні  приміщення і конференц-зал.

Аби купити продукти чи випити кави з круасаном, не потрібно кудись їхати. Достатньо спуститись на перший поверх житлового комплексу. Саме тут будуть зосереджені магазини, кафе, фітнес-клуб та інші інфраструктурні елементи. Приміщення площею 300 м2 Smart Estate передасть у комунальну власність. Тут відкриють філію бібліотеки №40.

Унікальні переваги ЖК 111 Зелена

Головна особливість комплексу полягає у його розташуванні. Він розміщений поміж двох зелених зон — парком «Погулянка» і Снопківським парком. Житловий комплекс складатиметься з 4 секцій. Будівлю, яка зараз існує, реконструюють і відведуть під комерційну нерухомість. Праворуч, ліворуч і з тильного боку збудують 6-ти поверхові секції змішаного типу. Перші поверхи відведуть під комерцію, а верхні — під житлові приміщення.

Забудовник Smart Estate, керуючись принципами європейського будівництва, реалізує у Львові перший житловий комплекс з системою екологічного опалення. Еко відповідальність девелопера та впровадження інновацій у ЖК 111 Зелена забезпечать комфорт без компромісів. Звичайні котельні використовують викопне паливо, такі як нафту та газ, що має величезний вплив на навколишнє середовище. Однак теплові насоси, котрі будуть впроваджені у ЖК 111 Зелена забезпечують екологічно чисте та енергозберігаюче опалення, гарячу воду та кондиціонування, використовуючи для цього електроенергію, що є чистим джерелом енергії. Тому теплові насоси, загалом, відіграватимуть значну роль у досягненні показників стійкості, встановлених Європейським Союзом. Окрім того, вони вдвічі енергоефективніші за масляні або газові системи, оскільки генерують більше енергії, ніж використовують електрики, яку вони споживають при роботі.

Також ЖК 111 Зелена має такі переваги:

  1. Вдале розташування — між дома парковими зонами, поблизу історичного центру Львова.
  2. Піший доступ до основних інфраструктурних об’єктів — школи, садочка, супермаркету, фітнес-клубу, СТО, лікарні.
  3. Наявність бізнес-центру — тут можна не лише жити і відпочивати, але й працювати.
  4. Вільне планування — власники житлових і комерційних приміщень можуть на етапі будівництва вносити свої побажання щодо майбутньої нерухомості.
  5. Панорамні вікна — забезпечують хороше освітлення квартир і розкішний вигляд на паркову зону.
  6. Системи контролю доступу і відеоспостереження — гарантують відчуття безпеки й особистого простору.
  7. Екологічні технології — теплові насоси без шкідливих викидів, підземні сміттєзбірники, зарядки для електрокарів.
  8. Інклюзивність  — під’їзди в рівень із землею, легкий доступ до всіх приміщень та зон.

Ранкові пробіжки парком, прогулянки з дітьми чи домашніми улюбленцями, активні заняття спортом та приємні піші прогулянки – усе це за 2 хвилини від дому. Поціновувачам активного дозвілля сподобається урбан-парк поблизу ЖК. Скейтпарк, майданчики для стрітболу, баскетболу та вуличних видів спорту – справжній рай для екстремалів та спортсменів. Завершення робіт по будівництву ЖК 111 Зелена заплановане на III квартал 2023 року.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *