ОСТАННІ НОВИНИ

На Стрийщині судитимуть 32-річного наркоторговця

Аліса Белей

|

На Львівщині 32-річного чоловіка обвинувачують у збуті наркотиків, а саме амфетаміну та марихуани. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Слідство встановило, що 32-річний зловмисник, який працював та проживав на території однієї з баз відпочинку Стрийського району, неодноразово продавав місцевим мешканцям амфетамін та марихуану.

Крім того, під час обшуків, проведених за місцем проживання зловмисника, правоохоронці виявили та вилучили марихуану, а також пристрої для вживання наркотиків та інші речові докази. Все вилучене скероване на експертне дослідження.

Слідчі поліції повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1 та ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів)  ККУ.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна. За рішенням суду, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *