ОСТАННІ НОВИНИ

Кувейт, Ер-Ріяд та Даммам: зі Львова планують запустити низку авіарейсів

Ольга Денисяка

|

Авіакомпанії SkyUp дозволили виконувати рейси зі Львова до Кувейта та Ер-Ріярда. Таке рішеня 29 грудня ухвалила Державіаслужба, передає Львівський портал.

Державіаслужба вирішила надати авіаперевізнику SkyUp право запустити рейс Львів – Кувейт (Держава Кувейт) – Львів. Польоти виконуватимуть з 3 січня чотири рази на тиждень.

Також авіакомпанії дозволили літати зі Львова до Ер-Ріяда, що в Королівстві Саудівська Аравія. Рейс виконуватимуть двічі на тиждень з 26 квітня.

Водночас авіакомпанії МАУ надали право на експлуатацію повітряної лінії Львів – Даммам (Королівство Саудівська Аравія) – Львів. Рейс дозволили запустити з 1 січня один раз на тиждень.

Окрім того, збільшили з двох до п’яти разів на тиждень частоту рейсу Львів – Бахрейн (Королівство Бахрейн) – Львів, що виконує авіаперевізник SkyUp.

Як повідомляв Львівський портал, авіакомпанія SkyUp відкрила продаж квитків літньої програми 2022 року. На сайті перевізника вже можна придбати квитки зі Львова до 13 різних міст.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *