ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть чоловіка, який зґвалтував та втопив 42-річну жінку

Аліса Белей

|

На Золочівщині судитимуть 35-річного жителя Бродів, який під час сварки побив, зґвалтував та втопив свою 42-річну знайому. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

Так, цьогоріч 9 серпня до поліції з заявою про зникнення своєї 41-річної доньки звернулась жителька міста Броди. За словами заявниці, 7 серпня донька пішла з дому та досі не повернулась, зв’язку з нею немає.

Того ж дня правоохоронці виявили тіло розшукуваної з ознаками насильницької смерті у пожежній водоймі у місті Броди.

Як встановило слідство, випадок стався 7 серпня близько 16:30. Чоловік зустрівся з потерпілою та вони розпивали разом алкогольні напої.

Між нападником та 42-річною жертвою виник конфлікт на сексуальному ґрунті, внаслідок якого підозрюваний, побив та зґвалтував жінку. Після цього обвинувачений задушив її, а тіло кинув у пожежну водойму яка знаходилась неподалік.

Поліцейські встановили, що до вбивства жінки причетний 35-річний житель міста Броди. Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за зґвалтування та вбивство (п. 10 ч. 2 ст. 115, ч. 5 ст. 152 КК України).

Правоохоронці вже завершили розслідування і скерували обвинувальні акти на розгляд суду. За вчинення вбивства обвинуваченому загрожує від 10 до 15 років тюрми, а за зґвалтування ув’язнення на такий же строк.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *