ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкривають пологове відділення на Некрасова

Вероніка Рой

|

У середу, 29 грудня, у Львівській обласній клінічній лікарні відкриють оновлений пологовий корпус що на Некрасова, 4.  Про це йдеться на сторінці медзакладу у Facebook.

В межах програми енергозбереження реставрували фасад, облаштували гідроізоляцію та утеплення цокольного поверху, утеплили горищне перекриття та провели реконструкцію системи опалення. Також у пологовому корпусі замінили усі вікна, батареї, комунікації: електрику, водопостачання, каналізацію. В кожній палаті облаштували окрему ванну кімнату, збільшили кількість палат спільного перебування матері і дитини.

Пологовий на сьогодні оснащений вісьмома індивідуальними пологовими залами та трьома операційними. На першому поверсі провели перепланування. Тепер там приймальний покій та оглядовий кабінет, де провадитиметься уся необхідна діагностика.

Вдалося також оновити ліжка і меблі, частково – обладнання. Над повним оновленням медичного обладнання продовжуємо працювати й надалі.

Нагадаємо, капітальний ремонт та реконструкція пологового корпусу обласної клінічної лікарні тривав з вересня 2017 року. На це з обласного бюджету було виділено близько 80 мільйонів гривень.

Як повідомляв Львівський портал, всі роботи у пологовому відділенні виконувала фірма «БМ Комфорт». Спочатку фірма мала відремонтувати цей корпус лікарні до кінця 2018 року, втім згодом термін виконання робіт відтермінували ще на рік – до кінця грудня 2019-го.

Станом на січень 2019 року компанія «БМ Комфорт» фігурувала у кримінальній справі, відкритій правоохоронцями 12 січня 2018 року. Її підозрювали у внесенні неправдивих даних у документи стосовно реконструкції пологового відділення обласної клінічної лікарні.

Детальніше про тендери, які оголошувала лікарня, та тяганину з ремонтом пологового на Некрасова читайте за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *