ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'янин став чемпіоном України з сучасного п'ятиборства

Аліса Белей

|

У середу, 22 грудня, в Києві завершився чемпіонат України з сучасного п’ятиборства в приміщенні. Львів’янин Юрій Ковальчук виборов 4 медалі, дві з яких – золоті. Про це Львівському порталу повідомили у відділенні НОК України у Львівській області.

19-річний львів’янин став бронзовим призером чемпіонату України серед дорослих та чемпіоном України серед молоді і юніорів.

Окрім того, збірна Львівщини виборола срібні медалі в командному заліку серед дорослих. Команда Львівщини була представлена: Юрієм Ковальчуком, Дмитром Балюком та Андрієм Федечком.

Додамо, що серед жінок гарно виступила Ольга Клуннікова зі Львова, яка тепер представляє Київ. Вона виборола «бронзу» серед жінок, «срібло» серед молоді та «золото» серед юніорок.

Довідка. Сучасне п’ятиборство – вид спорту, що охоплює змагання одразу з кількох дисциплін: стрільби, фехтування, кінного спорту, бігу та плавання.

Нагадаємо, цьогоріч у квітні 18-річнка мешканка Львова Ольга Клуннікова здобула перемогу на Кубку України з сучасного п‘ятиборства, що проходив Харкові.

Додамо, у липні львів’янин Юрій Ковальчук виборов «золото» чемпіонату світу з сучасного п’ятиборства серед юніорів.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *