ОСТАННІ НОВИНИ

18-річна львів’янка виборола Кубок України з сучасного п‘ятиборства

Вероніка Рой

|

18-річнка мешканка Львова Ольга Клуннікова здобула перемогу на Кубку України з сучасного п‘ятиборства, що проходив Харкові. Про це інформує пресслужба Львівської ОДА.

У перші дні квітня у Харкові відбулися національні змагання з сучасного п‘ятиборства. Тут визначили володарів Кубку України та Відкритого командного чемпіонату України серед юніорів.

Найкращий результат на змаганнях показала 18-річна вихованка Львівської школи вищої спортивної майстерності Ольга Клуннікова. Вона стала володаркою Кубку серед жінок та переможницею юніорського чемпіонату. Спортсменку тренує Адам Прибило. Ольга Клуннікова у спорті з 3-х років. Спочатку займалась плаванням, а в 13 років вирішила змінити вид спорту. Обрала сучасне п’ятиборство, бо тут поєднуються навички з різних дисциплін.

Бронзову нагороду серед юніорів у командному заліку вибороли спорстмени Львівщини Юрій Ковальчук, Валентин Ільків та Андрій Зубач.  У десятку найкращих серед жінок потрапила ще одна представниця Львівщини Олександра Горлова.

Нагадаємо, сучасне п‘ятиборство – вид спорту, що включає в себе змагання одразу з кількох дисциплін: стрільби, фехтування, кінного спорту, бігу та плавання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *