ОСТАННІ НОВИНИ

Чорнобильська лікарня Львова стала кращою в Україні

Ольга Денисяка

|

Міністерство охорони здоров’я нагородило Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр відзнакою «краща дитяча лікарня України». Про це Львівському порталу повідомили в медзакладі.

За лідерство в трансформації системи охорони здоров’я Міністерство охорони здоров’я України відзначило Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр за підсумками роботи 2021р.

«Ця відзнака це результатом безперервної тривалої роботи усього колективу. Я гордий працювати з людьми, які прагнуть змін до кращої медицини в Україні» – прокоментував нагороду директор західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру Андрій Синюта.

Нагороду вручав особисто Міністр хорони здоров’я України Віктор Ляшко під час виїзної колегії Міністерства охорони здоров’я у Луцьку. Окрім Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру цю відзнаку отримали лише три заклади охорони здоров’я України: Волинський, Сумський, Київський.

Як повідомляв Львівський портал, серпні цього року Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медцентру у Львові офіційно дозволили проводити трансплантації органів від померлих донорів.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЗУСДМЦ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *