ОСТАННІ НОВИНИ

Твоє Різдво у Львові: програма святкових заходів

Вероніка Рой

|

З відкриття головної ялинки Львова стартує програма новорічно-різдвяних заходів у місті. Загалом різдвяні свята цьогоріч у Львові проведуть без масштабних івентів. Проте заради збереження традицій певні заходи будуть відбуватись. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Першою офіційною подією новорічно-різдвяного періоду стане відкриття головної ялинки Львова. Головну новорічну красуню міста відкриватимуть 17 грудня о 18:00  год.на площі біля Львівського театру опери та балету. Цього року для ялинки було обрано нову концепцію новорічно-різдвяної ілюмінації.

Сама ялинка, як і минулого року, буде прикрашена рясним освітленням, але, окрім того, буде додано іграшки у вигляді ромбів, різдвяних «павуків». Під час засвічення ялинки традиційно пластуни передаватимуть львів’янам Вифлеємський вогонь миру.

Також 17 грудня відбудеться відкриття різдвяного ярмарку на проспекті Свободи та на площі Ринок.

24 грудня о 18:00 год. на площі Ринок, 1 відбудеться відкриття різдвяної шопки за участі Львівського муніципального хору «Гомін». Того ж дня о 19:00 год. у внутрішньому подвір’ї Львівський академічний духовний театр Воскресіння покаже виставу «Казковий світ дитинства».

25 грудня о 21:00 год. на площі Яворського відбудеться різдвяна коляда від кавер-гурту «Каверзні».

27 грудня 19:00 год. на площі Ринок проведуть аудіовізуальне дійство до століття Михайла Дзиндри.

6 січня о 12:00 год. на площі Яворського встановлять різдвяного дідуха.

7-8 січня з 12:00 до 20:00 год. фестиваль «На Різдво до гаю», який традиційно пройде у Шевченківському гаю.

З 7 по 19 січня на площі Музейній відбуватиметься фестиваль «Велика коляда».

8 січня на площі Музейній, площі Ринок та на площі перед Львівський оперним театром проходитиме фестиваль «Спалах різдвяної звізди».

Програма заходів у Львові на новорічно-різдвяні свята:

Натисніть на зображення для його збільшення

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *