ОСТАННІ НОВИНИ

Греція вимагатиме від всіх туристів covid-тест для в’їзду

Ольга Денисяка

|

Уряд Греції ухвалив, що всі мандрівники повинні мати негативний результат ПЛР-тестування на коронавірус для в’їзду до країни з 19 грудня. Про це пишу УП з посиланням на Bloomberg.

Нова вимога стосується як повністю вакцинованих іноземців, так і тих, хто не має щеплення проти коронавірусу. Обмеженню підлягають також і туристи з країн-членів Європейського Союзу.

Без тесту можуть в’їхати лише ті мандрівники, які здійснюють транзит і перебували в іншій країні перед в’їздом до Греції менше, ніж 48 годин.

Уряд Греції ухвалив таке рішення через ризики поширення нового штаму вірусу Омікрон. Згідно з даними Університету Джона Гопкінса, за останні 28 діб у Греції виявили понад 165 тисяч випадків зараження.

З18 листопада в Греції запровадили нові обмеження для невакцинованих: їм заборонено відвідувати не лише ресторани та кав’ярні, а й музеї, кінотеатри та інші громадські місця.

Як повідомляв Львівський портал, уряд Італії також посилив правила в’їзду в країну через поширення штаму коронавірусу «Омікрон». Обмеження торкнуться українців та навіть вакцинованих жителів Євросоюзу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *