ОСТАННІ НОВИНИ

6 грудня у Львові відбудуться зміни в русі громадського транспорту

Андрій Котенський

|

У понеділок, 6 грудня, через відзначення 30-ї річниці Збройних Сил України у Львові анонсовано зміни у русі громадського транспорту. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

У зв’язку із проведенням урочистостей та святкового концерту, тролейбусний маршрут №25 не курсуватиме. Водночас автобусні маршрути об’їжджатимуть перекриті вулиці Героїв Майдану та Стрийську.

«На цій ділянці курсують три маршрути: №3а, 18 і 57. Вони здійснюватимуть об’їзд закритої ділянки по вул. Чмоли, вул. Козельницькій, вул. І. Франка з виїздом на вул. Шота Руставелі. В такий спосіб вони курсуватимуть весь день, окрім періоду орієнтовно між 14.00 год. і 16.00 год, коли вул. Стрийська буде проїзною», – повідомив керівник міського управління транспорту Орест Олеськів.

Як відомо, вулиця Героїв Майдану буде перекрита з 09.00 до 20.00 год, а вул. Стрийська (на ділянці від вул. І. Франка до вул. Сахарова) – з 09.00 до 14.00 год та з 16.00 до 22.00 год.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *