ОСТАННІ НОВИНИ

Половина українців вважає, що Зеленський не впорається при можливому вторгненні Росії

Наталя Дуляба

|

Майже 52% українців вважають, що при ймовірному вторгненні Росії президент Володимир Зеленський не зможе ефективно спрацювати як Верховний головнокомандувач. Про це свідчать результати соцопитування, яке проводив Київський міжнародний інститут соціології.

Так, 51,6% опитаних кажуть, що якщо Росія нападе на Україну, то Володимир Зеленський як Верховний головнокомандувач не буде здатний ефективно спрацювати.

Думку, що президент навпаки впорається, поділяють 35,9% респондентів. Ще 9,1% взагалі не змогли відповісти на це питання.

При цьому за введення воєнного стану у відповідь на нарощення Росією військ уздовж кордону виступають 32,8% українців, проти – 58,1%.

Додамо, що опитування проводили 26-29 листопада методом телефонного інтерв’ю в усіх регіонах України, крім тимчасово окупованих територій. Участь у дослідженні взяли 1203 респонденти віком від 18 років.

Похибка вибірки не перевищує: 3,2% для показників, близьких до 50%, 2,7% – для показників, близьких до 25%, 2,1% – для показників, близьких до 12%, 1,4% – для показників, близьких до 5%.

Як писав Львівський портал, майже 60% українців не хочуть, щоб Володимир Зеленський вдруге йшов у президенти.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *