ОСТАННІ НОВИНИ

У Карпатах – хуртовина та мороз до -12°

Аліса Белей

|

У вівторок, 30 листопада, у Карпатах хуртовина, а температура повітря знизилась до -12° морозу. Про це повідомив у Facebook Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост, передає Львівський портал.

Так, станом на 9:00 годину ранку на горі Піп Іван Чорногірський, що розташована на межі Івано-Франківської та Закарпатської областей – хуртовина, мороз, хмарна погода та обмежена видимість до 40 метрів.

Температура повітря становить -12°C. Вітер південно-західній 8-10 м/с.

Як повідомила в Telegram-каналі синоптикиня Наталія Діденко, листопад в Україні завершиться холодною погодою – температура повітря буде низькою по всі території України.

«Поки буде холодно, у четвер-п’ятницю (2 та 3 листопада, – ред.) трохи потепліє, а потім знову – температура стрибне вниз, до холоду. Зима все ж йде до нас», – йдеться у повідомленні.

Згідно із ресурсом snig.info, наразі сніг падає у Буковелі (Івано-Франківська область), а також на горі Драгобрат (Закарпатська область) та горі Тростян (вершина в масиві Сколівських Бескидів).

Буковель

Гора Драгобрат

Гора Тростян

Нагадаємо, у суботу, 20 листопада, на горі Піп Іван Чорногірський у Карпатах випало до 1 метру снігу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост, Наталія Діденко, snig.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *