ОСТАННІ НОВИНИ

Стоматологічні спілки долучаються до побудови Нацмузею Голодомору

Ольга Денисяка

|

Українські спілки стоматологів та імплантологів долучаються до побудови основної експозиції Національного музею Голодомору. Про це на сторінці у Facebook повідомила львівська стоматологиня Софія Сяркевич.

Зокрема, першими до проєкту долучились львівські стоматологічні клініки Центр стоматологічної імплантації та протезування «ММ» та Dental Care Lviv.

«Першим, хто дав згоду на підтримку і долучення до проєкту, є Мирон Угрин і Центр стоматологічної імплантації та протезування «ММ». Особисто я з свої чоловіком та клініка Dental Care Lviv вирішили стати «приятелями» (один з благодійних пакетів) проєкту і учасниками благодійного вечору», – написала стоматологиня Софія Сяркевич.

Стоматологиня закликала колег з Національної спілки стоматологів України, Асоціації Імплантологів України та Асоціації Стоматологів приєднуватись до участі у проєкті на підтримку побудови основної експозиції Національного музею Голодомору.

«У ці дні пам’яті жертвам Голодомору 1932-1933 років я б хотіла з вами поділитися ідеєю долучення колег стоматологів Національної спілки стоматологів України, Асоціації Імплантологів України, Асоціації Стоматологів до участі у надважливому проєкті для нашої нації – проєкті будівництва першого у світі музею Голодомору. Пропоную запустити, своєрідну, естафету, серед стоматологічних клінік і їх власників на підтримку даного проєкту», – написала Софія Сяркевич.

Як повідомляв Львівський портал, у Львові відбудеться грандіозний благодійний вечір, на який будуть запрошені великі жертводавці, що здійснюють внески на створення основної експозиції національного Музею Голодомору. Благодійний вечір «Що загинуло – Воскресне» відбудеться у суботу, 18 грудня, у стінах Львівської національної опери.

Нагадаємо, наприкінці 2020 року в Україні презентували краудфандингову платформу «Зерна правди», аби залучити благодійні внески з метою створення та втілення проєкту основної експозиції Музею Голодомору.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *