ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина отримала ще 30 тисяч доз вакцини CoronaVac

Ольга Денисяка

|

24 листопада на Львівщину надійшла нова партія вакцини від коронавірусу СoronaVac. Область отримала 30 тисяч доз препарату. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської ОДА.

Цю вакцину розробила китайська біофармацевтична компанія Sinovac Biotech. Вакцина виготовлена за технологією, якій вже понад 70 років.

«Йдеться про інактивовану вакцину, яка містить у своєму складі неактивний, «вбитий» вірус. Організм реагує на нього та виробляє імунітет. Першу вакцину за цією технологією розробили 1955 року – це була вакцина від поліомієліту»,зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, що загалом на Львівщині провели 1,5 мільйона щеплень, з них – 417 тисяч вакциною СoronaVac.

Як записатися на вакцинацію

Covid-щеплення можна зробити безкоштовно у пунктах та центрах вакцинації. Із графіком роботи на 22-28 листопада можна ознайомитись за цим посиланням.

Записатися на вакцинацію можна у Helsi, а можна просто приходити і займати живу чергу. Також у пункт щеплення запис відбувається за номером реєстратури медзакладу. Перелік та контакти – тут, окремо по Львову – тут. Для вакцинації проти коронавірусу при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *