ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові водій маршрутки збив на переході двох жінок та протягнув тіло однієї через пів міста

Аліса Белей

|

У суботу, 20 листопада, у Львові водій маршрутки збив двох жінок, які переходили дорогу по пішохідному переході. Одна жінка зачепилася одягом за кузов маршрутки, яка протягнула її кілька кілометрів. Від отриманих травм жінка загинула, а інша з травмами потрапила до лікарні. Сам водій з місця ДТП втік. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівської області.

Відео наїзду з камер спостереження

Трагічна ДТП трапилася близько 6:00 ранку, на перехресті Дорошенка та проспекту Свободи. Там 47-річний львів’янин за кермом маршрутного таксі № 138 марки «БАЗ», що курсує за маршрутом з вулиці Джорджа Вашингтона до села Лапаївка, збив двох львів’янок, які переходили дорогу пішохідним переходом. Водій не зупиняючись втік з місця ДТП.

Патрульні поліції знайшли водія та маршрутку на вулиці Джорджа Вашингтона (на кінцевій зупинці). Окрім того, неподалік маршрутки було виявлено тіло львів’янки.

48-річна жінка загинула. Встановлено, що автобус протягнув жінку, яка зачепилася одягом за виступаючі нижні частини транспорту, з місця ДТП (перехрестя) через пів міста, аж до вулиці Дж. Вашингтона (близько 4 кілометрів).

А другу потерпілу, 67-річну львів’янку, від удару маршрутки відкинуло на проїжджу частину дороги. Жінка вижила. Її з травмами доправили до лікарні.

Як повідомив заступник начальника відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини Михайло Сас, під час скоєння ДТП на вул. Дорошенка у маршрутці №138 перебували пасажири. Але правоохоронців викликали двоє прохожих чоловіків, які стали очевидцями ДТП. Також він зазначає, що дані пасажирів встановлює поліція з метою допиту.

Під час огляду автобуса поліцейські виявили пошкодження бампера. Водія затримали та невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) ККУ.

Чоловіку загрожує від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Оновлено. Загиблою, яку в Львові збив водій та протягнув через пів міста, виявилась монахиня. Деталі читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *