ОСТАННІ НОВИНИ

Загиблою, яку в Львові збив водій та протягнув через пів міста, виявилась монахиня

Аліса Белей

|

У суботу вранці, 20 листопада, у ДТП, яка трапилась у центрі Львова, загинула монахиня, сестра Ольга Дуплєца. Про це у Facebook повідомила Латинська катедра.

47-річна жінка була монахинею Згромадження Сестер Францисканок Родини Марії (Латинська катедра) у Львові. Також Ольга Дуплєца була настоятелькою дому цього згромадження та працювала на кухні парафіяльної плебанії.

Про її смерть також повідомила Львівська Архідієцезія Римсько-Католицької Церкви в Україні. Інформації про день і час похорону поки немає.

«Сестру Ольгу та її співсестру Галину збив на пішохідному переході у центрі Львова водій маршрутки, який після наїзду втік з місця ДТП. Сестру Галину із травмами, отриманими внаслідок наїзду, було госпіталізовано, а тіло с. Ольги, яка під час зіткнення зачепилася за кузов автобуса, було знайдено на кінцевій зупинці, що знаходиться на відстані 4 км від місця наїзду», – йдеться у повідомленні.

Сестра Ольга виконувала служіння при базиліці Успіння Пресвятої Діви Марії у Львові на кухні плебанії. Була настоятелькою дому Сестер у Львові. Своє служіння виконувала сумлінно, віддано і смиренно, кажуть у катедрі.

Нагадаємо, у суботу, 20 листопада, у Львові водій маршрутки збив двох жінок, які переходили дорогу по пішохідному переході. Одна жінка зачепилася одягом за кузов маршрутки, яка протягнула її кілька кілометрів. Від отриманих травм жінка загинула, а інша з травмами потрапила до лікарні. Сам водій з місця ДТП втік.

Патрульні поліції знайшли водія та маршрутку на вулиці Джорджа Вашингтона (на кінцевій зупинці). Окрім того, неподалік маршрутки було виявлено тіло львів’янки.

48-річна жінка загинула. Встановлено, що автобус протягнув жінку, яка зачепилося одягом за виступаючі нижні частини транспорту, з місця ДТП (перехрестя) через пів міста, аж до вулиці Дж. Вашингтона.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Латинська катедра

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *