ОСТАННІ НОВИНИ

Фірму, яка незаконно почала будівництво у Снопківському парку, оштрафували

Наталя Дуляба

|

ПП «Галицька імперія», яка була замовником незаконних будівельних робіт на території Снопківського парку, оштрафували на 85 тисяч гривень. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник міського голови Львова з питань містобудування Любомир Зубач.

Йдеться про незаконні роботи у Снопківському парку, які на «гарячому» виявили небайдужі 26 жовтня. Тут посеред лісу заїхала будівельна техніка, вирила траншеї і почала їх бетонувати. На цьому місці збирались облаштувати фундамент розміром 15 х 8 м.

На місці працювали правоохоронці, які встановили, що жодних дозволів на такі роботи не видавали. За фактом самовільного будівництва відкрили кримінальне провадження.

Як розповів Любомир Зубач, свою перевірку вже провела й міська інспекція ДАБК. З’ясувалось, що замовником і виконавцем робіт у Стрийському парку було ПП «Галицька імперія». Фірму оштрафували на 85 тисяч гривень.

«Зараз правоохоронці роблять експертизу, щоб оцінити завдані збитки парку. По її завершенню ЛКП «Зелений Львів», яке опікується Снопківським парком, демонтує залитий бетон. А тим часом комунальники, щоб обмежити заїзд будь-якої важкої техніки до парку, почали бетонувати стовпці на заїздах у парк. Також у певних місцях встановлять шлагбауми. Це потрібно, аби комунальна техніка мала змогу заїхати у парк, наприклад, аби обрізати аварійні дерева», – додав посадовець.

Згідно за даними аналітичної системи YouControl, ПП «Галицька імперія» – львівська будівельна фірма, існує з 2010 року. Її засновником є львів’янин Юрій Гришкін.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *