ОСТАННІ НОВИНИ

F@ck у Раді Зеленському. Леросу загрожує відсторонення

Андрій Котенський

|

Народний депутат Гео Лерос під час виступу в парламенті показав F@ck президенту Володимиру Зеленському. Дії нардепа тепер оцінюватиме регламентний комітет і йому загрожує відсторонення від засідань Верховної Ради України, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Інцидент стався під час виступу нардепа Гео Лороса з трибуни парламенту, коли спікер Ради Руслан Стефанчук наказав вимкнути мікрофон Лороса.

«Доброго дня, пане президенте. Бачу, ваш Єрмак теж тут. Я хочу вам сказати, що я не боюся казати правду. Ви можете скільки завгодно травити на мене свої правоохоронні органи, «клєпати» справи, але я не боюся казати правду», – заявив Гео Лерос.

Після цього спікер парламенту Руслан Стефанчук перебив нардепа і попросив говорити по темі виступу та наказав вимкнути мікрофон Лероса.

«Ви – головний зрадник в країні», – встиг сказати Лерос із трибуни.

Не зумівши завершити виступу нардеп показав Зеленському середній палець. Після цього інциденту фракція «Слуга народу» звернулася до регламентного комітету Ради з вимогою дати оцінку і винести рішення щодо поведінки народного депутата Лероса.

Як відомо, Гео Леросколишній радник Володимира Зеленського, який активно критикує Офіс президента.

У березні 2020 року Лерос оприлюднив відеозаписи, як брат Єрмака «торгує» державними посадами, але це викриття не призвело до звільнення Андрія Єрмака.

Як пише Українська правда, Зеленський заявляв, що брат голови його офісу не брав грошей за призначення людей на державні посади, а Лероса називав аферистом.

1 вересня 2020 року «Слуга народу» вирішила виключити нардепа Лероса з фракції.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *