ОСТАННІ НОВИНИ

Для двох громад на Львівщині обрали нових голів

Вероніка Рой

|

У неділю, 31 жовтня, у Львівській області відбулися позачергові вибори голів двох територіальних громад. Зокрема, Комарнівським міським головою обрали Ігоря Черевичника, а Шегинівським сільським головою стала Оксана Павуцьо, передає Львівський портал.

Позачергові вибори у Комарно провели через те, що попередній міський голова Іван Рубака склав свої повноваження за власним бажанням. У Шегинях обирали нового сільського голову через смерть попереднього голови Ігоря Кривейка.

За посаду голови Комарнівської міської територіальної громади боролися п’ять кандидатів. Перемогу на виборах здобув Ігор Черевичник, який обійшов на понад 400 голосів найближчу опонентку – Катерину Кеньо.

«Ми разом з Вами перемогли. Відрив більше ніж 400 голосів. До нових звершень. Дякую виборцям Комарнівської ТГ, працівникам ДВК та ТВК. Зробимо нашу громаду найкращою», – написав на своїй сторінці у Facebook Ігор Черевичник.

Ігор Черевичник є жителем Комарно, на вибори йшов як самовисуванець. Займається підприємницькою діяльністю.

На посаду сільського голови Шегинь обрали Оксану Павуцьо.  Кандидатка балотувалася від «Європейської солідарності». Всього за цю посаду боролися троє претендентів.

«Оксана Павуцьо довела своє працею, що вона невтомний рушій змін та потужний лідер. Наша представниця продемонструвала конкретні результати на користь громади», – прокоментували у партії.

Оксана Павуцьо була секретарем сільської ради, а після смерті Ігоря Кривейка виконувала обов’язки сільського голови Шегинь.

Також 31 жовтня відбулися проміжні вибори депутатів місцевих рад у Новокалинівській, Судововишнянській і Розвадівській територіальних громадах.

Як повідомили Zaxid.net у відділі адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА, на виборах депутатів Новокалинівської міськради перемогли Валентина Самардак та заступник міського голови Нового Калинова, екс-голова бюджетної комісії Львівської облради Олег Домчак.

Окрім того, на виборах депутатів Судововишнянської міської ради переміг Андрій Івашко, а Розвадівської сільської ради – Андрій Оленич.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Ігор Черевичник та Оксана Павуцьо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *